Kalenterin Golfsimulaattori ohje

Varauskalenteriin voi varata vuoroja rekisteröitymättä, täytät vain yhteystietosi ja maksat varauksen. Varattuasi vuoron varauskalenterissa, saat sähköpostiisi ulko-oven pin-koodin jolla pääset sisään( Tuomaankuja 4, Imatra) ja pääset heti pelaamaan käynnistämällä simulaattorin!

 

Edullisin tapa pelata on hankkia sarjakortti. Voit ostaa eri hintaisia sarjakortteja ja käyttää arvoa minkä hintaisiin pelivuoroihin vain. Sarjakortit vaativat rekisteröitymisen palveluun ja sisäänkirjautumisen vuoroja varatessa.

 

APUA JA NEUVOJA, SOITA 040 3500 490

KÄYTTÖOPASTUS AINA HALUTESSASI!

(Pelivuorot ja lahjakortit helposti myös soittamalla tai sähköpostilla info@golfsimu.fi)

 

Merkintöjen selitykset
 
 Varaus, jonka on tehnyt joku toinen
 Oma varaus, klikkaa muokataksesi
 Vapaa paikka, klikkaa ja vahvista varaus

Kalenterin selaaminen

Voit vaihtaa päivää klikkaamalla kolmiota päivämäärän vieressä tai klikkaamalla kuukausinäkymää oikealla. Voit vaihtaa eri kalenterinäkymien välillä. Voit esimerkiksi tarkastella koko kuukautta tai vain yhtä päivää klikkaamalla vastaavaa sinistä välilehteä. Voit myös katsella listaa 'Vapaana' olevista ajoista.

Kun teet varausta

Kun olet tekemässä uutta varausta, valitse vapaana oleva kohta kalenterista. Voit muokata aikaisemmin luomaasi varausta klikkaamalla vastaavaa kohtaa kalenterista. Alla oleva taulukko kertoo keillä on oikeus luoda tai muokata varausta. Ylläpitäjä määrittelee mitä tietoja kysytään ja ketkä voivat tehdä muutoksia kalenteriin. Jos ikkuna on tiellä, voit siirtää sitä tarttumalla otsikkopalkkiin.

Tämän kalenterin asetukset

Ketkä voivat luoda käyttäjätunnuksen:Kuka tahansa, joka tietää verkko-osoitteen, voi luoda käyttäjätunnuksen.
Ketkä voivat katsella kalenteria:Kaikki, jotka tietävät verkko-osoitteen, voivat nähdä sen
Ketkä voivat tehdä varauksia:Kaikki, jotka näkevät sen, voivat tehdä lisäyksiä
Ketkä voivat muuttaa varausta:Vain ylläpitäjä ja pääkäyttäjä voivat tehdä muutoksia

Takaisin