Kalenterin Studio 3 ohje

Tervetuloa online kalenteriin Studio 3. Jos sinulla on kysymyksiä tähän sovellukseen liittyen, ota yhteys ylläpitäjään.
Merkintöjen selitykset

Tilavaraus, jonka on tehnyt joku toinen
 Oma tilavaraus, klikkaa muokataksesi

Kalenterin selaaminen

Voit vaihtaa päivää klikkaamalla kolmiota päivämäärän vieressä tai klikkaamalla kuukausinäkymää oikealla. Voit vaihtaa eri kalenterinäkymien välillä. Voit esimerkiksi tarkastella koko kuukautta tai vain yhtä päivää klikkaamalla vastaavaa sinistä välilehteä. Voit myös katsella listaa 'Vapaana' olevista ajoista.

Kun teet tilavaraus

Kun olet tekemässä uutta tilavaraus, valitse vapaana oleva kohta kalenterista. Voit muokata aikaisemmin luomaasi tilavaraus klikkaamalla vastaavaa kohtaa kalenterista. Alla oleva taulukko kertoo keillä on oikeus luoda tai muokata tilavaraus. Ylläpitäjä määrittelee mitä tietoja kysytään ja ketkä voivat tehdä muutoksia kalenteriin. Jos ikkuna on tiellä, voit siirtää sitä tarttumalla otsikkopalkkiin.

Tämän kalenterin asetukset

Ketkä voivat luoda käyttäjätunnuksen:Et voi kirjautua sisään täällä
Ketkä voivat katsella kalenteria:Kaikki, jotka tietävät verkko-osoitteen, voivat nähdä sen
Ketkä voivat tehdä varauksia:Kaikki, jotka näkevät sen, voivat tehdä lisäyksiä
Ketkä voivat muuttaa tilavaraus:Vain ylläpitäjä ja pääkäyttäjä voivat tehdä muutoksia

Takaisin